Här kommer receptet på det glutenfria knäckebrödet! Jag äter nog en macka per dag. Antingen till frukost eller som ett mellanmål, det finns nog ingenting godare än ett fröknäcke med smör och svensk ost på. MUMS! Recept fröknäcke; 1 plåt ½ dl hela linfrön ½ dl sesamfrön ½ dl solrosfrön ½ dl pumpakärnor 2 tsk fiberhusk 1 ½ dl bovetemjöl 1–2 krm salt ev. 1 tsk rosmarin ½ dl rapsolja 2 dl vatten, kokhett Garnering flingsalt GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 160 grader. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Rör om ordentligt. 2. Tillsätt olja och det kokheta vattnet. Rör om tills smeten blir geléaktig. 3. Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper, till en tunn kaka som täcker hela papperet. Ta bort det övre papperet och strö lite flingsalt över degen. Lägg det på en ugnsplåt. 4. Grädda brödet mitt i ugnen i 60–70 min. Låt det svalna på plåten innan du bryter brödet i bitar. Receptet har jag lånat härifrån.