Mysigaste kvällen på länge igår! Vi åt mina berömda kycklingenchiladas som är tro det eller ej Victors sista måltid i livet om han fick välja (eller så säger han bara så). Ni har efterfrågat mer recept i bloggen så här kommer det!! Inte alls svårt och väldigt gott! Sätt ugnen på ca 200 grader - inte så noga jag gör olika varje gång! Steker kyckling i stekpannan (här varierar jag men cirka 800 gram, Victor äter för ungefär tre personer) och tar sedan i en hackad purjolök, en paprika samt två tomater. När det har fräst på ett tag kryddar jag med salt, vitpeppar och paparikakrydda. Blandar sedan i två burkar creme fraiche! Placerar röran i tortillabröd som jag fäster med tandpetare och ringlar riven ost över. In i ungen i cirka 10 minuter. Till det serverar jag tomatsalsa (den här gången egengjord), guacamole, sallad, majs, gurka och paprika! Och nachochips såklart!