Nu när jag äntligen har ett kök igen så kommer det komma recept lite nu och då, så att ni är förberedda på det. Jag tänkte tipsa er om den här mjukosten ifrån Philadelphia. Det är min räddare i nöden här hemma när fantasin tar slut. Det var Victors kusin Carro som tipsade mig om den i Lissabon, då stekte vi på fläskfilé och blandade ner den här och créme freche till en sås, till det pasta. SÅ GOTT. Häromdagen lagade jag kyckling med gullök och den här såsen till. Jag adderar bara kryddor, soja och créme freche. Sötpotatis och sallad och sen så har du middagen serverad. Victor älskar mig lite extra varje gång jag har gjort den här såsen. Om han bara visste hur enkelt det är. Now when I finally have a kitchen again I will write about recipes from time to time, just so you know. I always use this cheese from Philadelphia when I don't have the energy och fantasy to come up with something more creative. You can use it with chicken, meat or whatever you like. The other day I cooked chicken with yellow onion, I added this cheese, some créme freche and some soy and voilá you have a really nice sauce. Sen toppar jag alltid salladen med olivolja, balsamvinäger och flingsalt. Det gör en tråkig sallad ganska rolig helt plötsligt. I always put some olive oil, balsamico and sea salt on my salads. It makes a big difference.